Ved at introducere en ny type folie har vi løst problemet med delaminering af hærdet lamineret glas. Det siger Henrik Jørgensen fra DSG Industri, der er en af landets førende leverandører af unikke og avancerede produkter inden for glas.

Tekst af Julie Salkvist

DSG Industri er leverandører af hærdet og lamineret glas, sikkerhedsglas, brandbeskyttende glas, lydreducerende glas, facadeglas og silketrykt glas – både standardløsninger samt specialløsninger. Ifølge Key Account Manager, Henrik Jørgensen, har delaminering af hærdet lamineret glas i mange år skabt udfordringer i branchen, men det er slut nu:

HØJ KVALITET

– I bund og grund har vi løst det problem mod delaminering af lamineret glas, der har været i mange år. Udfordringen er og har været, at andre typer folier er fugtabsorberende, hvilket gør at glasset ofte delaminerer og gør glasset grimt at se på allerede efter få år. Vi bruger en speciel EVA-folie, hvor vi kan yde garanti mod delaminering, hvilket er noget helt nyt at kunne. Vores EVA-folie er beregnet og velegnet til udendørs brug selv med fritstående kanter. Alle vores glas leveres desuden med stødte hjørner. Med ekspertise og mange års erfaring inden for byggebranchen kan arkitekter, glarmestre og andre samarbejdspartnere føle sig trygge ved DSG Industris leverancer og kvalitet:

– Vi bruger udelukkende denne EVA-folie i vores laminerede glas. Det er en mere produktionsvanskelig måde at arbejde med denne type EVA-folie, men giver et langt bedre resultat. Den har en større sammenhængskraft og der er generelt flere fordele ved den, og når vores kunder efter et endt projekt har henvendt sig, har de været meget positive. Derudover er vi med en standard leveringstid på 10 dage, stadig én af de hurtigste leverandører på markedet. Vi kan også på forespørgsel levere fra dag til dag.

NYE TENDENSER INDEN FOR GLAS I ARKITEKTUREN

Som rådgiver og leverandør af unikke glasløsninger er DSG Industri med til at sætte fokus på trends og nye muligheder inden for glas og byggeri, og som Henrik Jørgensen siger:

– Vi mærker en stigende efterspørgsel efter at bruge hærdet lamineret glas til facader i højhuse, kontorer, trapper og altaner, både til erhverv og private byggerier. Der er en klar tendens til at tænke mere glas ind i arkitekturen. Vi har afsluttet flere projekter, har en del i gang og oplever også stigende eksport – flere henvender sig til os, for at gøre brug af vores særlige EVA-folie. Det er klart vejen frem og vi ser frem til at rådgive og hjælpe flere i mål med nye projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *