Karriere hos DSG Industri A/S

Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger.

Vi søger en kollega til vores salgsteam i DSG Industri A/S i Haderslev.

Arbejdsopgaverne i salgsafdelingen spænder fra tilbud til modtagelse af ordre, indtastning i XAL, tegning af glas til produktionen og bekræftelse til kunden.

Vi forventer, at du er serviceminded, en erfaren bruger af Microsoft Office pakken – og har du erfaring med tegneprogrammer, vil det være et ekstra plus.

Send din ansøgning mrk. ”Salgsassistent” – hurtigst muligt til mpa@dsgindustri.dk og vedhæft CV og anbefalinger.

DSG Industri producerer og sælger glas i ind- og udland og har i dag ca. 60 medarbejdere.

Produktionsmedarbejder 

Vi har gang i hjulene hos DSG Industri og søger derfor flere dygtige og energiske kolleger til vores team i produktionen. Opgaverne har forskellig karakter, og du vil få en god oplæring og introduktion til jobbet.

DSG Industri producerer og sælger glas i ind- og udland. Virksomheden har ca. 45 medarbejdere og har været nomineret til Årets sociale virksomhed i Haderslev.

Send din ansøgning mrk. ”Produktionsmedarbejder” – hurtigst muligt til info@dsgindustri.dk og vedhæft CV og anbefalinger.

Teamleder/Produktionsmedarbejder

Til vores nathold hos DSG Industri søger vi en dygtig og engageret medarbejder til at indgå i vores nathold som både teamleder og produktionsmedarbejder.

Vi har travlt og har brug for nogle ekstra hænder til at få vores glas igennem produktionen, så vi hele tiden kan levere et højt kvalitetsprodukt – til tiden. Det giver glade kunder – og det gør os glade.

DSG Industri producerer og sælger glas i ind- og udland. Virksomheden har ca. 45 medarbejdere og har netop været nomineret til Årets sociale virksomhed i Haderslev.

Send din ansøgning snarest mrk. ”Teamleder/Produktionsmedarbejder” til info@dsgindustri.dk og vedhæft CV og anbefalinger.