Profil

DSG Industri A/S – Leverandør af kvalitetsglas

Nye ejere siden 2018
DSG Industri A/S er en virksomhed etableret tilbage i 1979 med base i Haderslev. I maj 2018 blev virksomheden købt af Laurids Paulsen og Hans Christiansen. I dag beskæftiger virksomheden ca. 50 medarbejdere.

Up-to-date maskinpark
Siden overtagelsen er der investeret massivt i både modernisering og udvidelse af maskinparken – blandt andet installering af en ny slibegade og hærdeovn, som sikrer vores kunder glas af højeste kvalitet.

7 års garanti mod delaminering
DSG Industri A/S yder altid 7 års garanti uden meromkostning mod delaminering og misfarvning på lamineret glas og hærdet lamineret glas produceret med vores special EVA folie. Endvidere er vores lamineret hærdet+hærdet glas godkendt til at indgå i Svanemærket byggeri.

Professionel vejledning
Med vores store erfaring inden for fremstilling og levering af glas til det danske og udenlandske marked, hjælper vores erfarne medarbejdere kunderne sikkert i mål med løsninger til byggeri og projekter gennem kvalificeret sparring, målrettede løsninger og personlig vejledning.

Hos os kommer kvalitet altid i første række

Rådgivning, kvalitet og service er nøgleord i bestræbelserne på at leve op til kunders og samarbejdspartneres forventninger – og anerkendelsen af vores professionalisme ligger i at have medvirket ved en række af landets mest spændende byggerier.

Med vores mange års erfaring kombineret med løbende investeringer i både produktion, kompetente medarbejdere og professionelle samarbejdspartnere kan vi fortsat leve op til ambitionen om at være en af landets førende producenter af unikke og avancerede løsninger inden for glas.

Har du spørgsmål til vores produkter eller dit projekt, så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores medarbejdere i dag.