Profil

DSG Industri A/S – Leverandør af kvalitetsglas

Nye ejere siden 2018
DSG Industri A/S er en virksomhed etableret tilbage i 1979 med base i Haderslev. I maj 2018 blev virksomheden købt af Laurids Paulsen og Hans Christiansen. For at fremtidssikre virksomheden og sikre den gode udvikling blev ejerkredsen i 2021 ændret og udvidet til fire ejere: Laurids Paulsen, Maja Paulsen, Martin Hoffmann og Søren Pedersen.
I marts 2023, med et ønske om mere tid til privatlivet, valgte Laurids Paulsen og Maja Paulsen, at sælge deres andele af firmaet til de to nuværende ejere: Søren Pedersen og Martin Hoffmann. I dag beskæftiger virksomheden ca. 30 medarbejdere.

Up-to-date maskinpark
Siden overtagelsen er der investeret massivt i både modernisering og udvidelse af maskinparken – blandt andet installering af en ny slibegade og hærdeovn, som sikrer vores kunder glas af højeste kvalitet.

7 års garanti mod delaminering
DSG Industri A/S tilbyder 7 års garanti uden meromkostning mod delaminering på hærdet lamineret glas med EVA folie.

Professionel vejledning
Med vores store erfaring inden for fremstilling og levering af glas til det danske og udenlandske marked, hjælper vores erfarne medarbejdere kunderne sikkert i mål med løsninger til byggeri og projekter gennem kvalificeret sparring, målrettede løsninger og personlig vejledning.

Hos os kommer kvalitet altid i første række

Rådgivning, kvalitet og service er nøgleord i bestræbelserne på at leve op til kunders og samarbejdspartneres forventninger – og anerkendelsen af vores professionalisme ligger i at have medvirket ved en række af landets mest spændende byggerier.

Med vores mange års erfaring kombineret med løbende investeringer i både produktion, kompetente medarbejdere og professionelle samarbejdspartnere kan vi fortsat leve op til ambitionen om at være en af landets førende producenter af unikke og avancerede løsninger inden for glas.

Har du spørgsmål til vores produkter eller dit projekt, så tøv endelig ikke med at kontakte en af vores medarbejdere i dag.